Træn, hvor du vil i Norden hele påsken!

Vi åbner op for alle vores centre i hele Norden for både medlemmer og ikke-medlemmer den 13.-22. april. Det betyder, at du kan træne, hvor du vil* i de nordiske lande (Danmark, Sverige, Norge og Finland) – uanset hvilket medlemskab du har og selvom, du ikke er medlem.

ER DU MEDLEM?

I perioden den 13.-22. april, får du fri adgang til alle* vores SATS centre i hele Norden uanset hvilket medlemskab, du har. Det vil sige, at du kan træne i hele Danmark, Sverige, Norge og Finland. Så husk at pakke træningstasken, når du skal på besøg hos venner og familie i påsken.

Dit medlemskab bliver automatisk opgraderet i denne periode, og din træningsstatistik vil derfor blive inkluderet i app’en og på hjemmesiden som sædvanlig.

Hvis du ikke har hold inkluderet i dit medlemskab har du nu fri adgang til alle hold og kan afprøve nogle af de nye koncepter, som SATS udbyder både i Danmark og i Norden. 

Til dig som er medlem, får du også fri adgang til Online Training i denne periode, så du kan træne hvor og hvornår, det passer dig.

ER DU IKKE MEDLEM?

Vi inviterer dig som ikke er medlem af SATS til en prøvetræning hos os i påsken. For at blive registreret, bedes du henvende dig i receptionen i det center, du ønsker at få adgang til. Hvis du ønsker at prøve et af vores hold** er dette også muligt, såfremt der er ledige pladser. Du kan finde holdplanen for centrene her. Mød gerne op 15 minutter inden holdet starter.   

Vi glæder os til at se dig og ønsker dig en god træning!  

Find et fitnesscenter nær dig

Kontaktinformation og kort over alle centrene kan findes inde i app’en eller på hjemmesiden for det specifikke land.

Gratis træning i påsken gælder kun for personer, som ikke allerede er medlem.
* Gælder ikke SATS Åre, HiYoga Schultzgate og SATS Røa Bad.
** Gælder ikke specifikke koncepter i Norge og Immersive Fitness i Sverige.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem