Sæt dit medlemskab i bero

Skal du på ferie eller har du behov for at tage en pause fra træningen? Så kan du sætte dit medlemskab i bero.

Ved at sætte dit medlemskab i bero betaler du ikke kontingent i perioden, hvor du ikke har mulighed for at træne, og du skal ikke betale oprettelsesgebyr for at komme i gang igen. Du kan sætte dit medlemskab i bero ved at sende en e-mail til Medlemsservice@sats.com. Skriv venligst 'Bero' i emnefeltet og husk at oplyse en startdato for din beroperiode - denne kan dog tidligst være fra den dag, hvor vi modtager din e-mail. Berogebyr af 149 kr. vil blive faktureret med din næste opkrævning. 

Du kan sætte dit medlemskab i bero i maks. fire måneder ad gangen. Hvis du har brug for længere tid (f.eks. i forbindelse med et udlandsophold eller barsel), er du nødt til at sætte i bero over flere gange. Det koster 149 kr. pr. gang du ønsker at sætte medlemskabet i bero.

Hvis du ikke ved præcist, hvor længe du har behov for at sætte dit medlemskab i bero, kan du altid annullere beroperioden og fortsætte din træning før tid. Du skal blot henvende dig i centeret, så hjælper en af vores receptionister dig med at stoppe beroperioden før tid, så du kan forsætte din træning.