Spørgsmål og svar

prisjustering

Hvornår træder min nye pris i kraft?

Prisjusteringen træder i kraft den 1. august 2019. Vi varsler 30 dage før så man kan nå at ændre sit medlemskab.

Hvorfor ændrer i prisen på mit medlemskab?

Vi ønsker at give dig som medlem de bedste træningstilbud. For at kunne opretholde og videreudvikle vores træningstilbud varsler vi en prisjustering for medlemmer, som har en pris, der ligger under den aktuelle listepris.

Hvornår bliver jeg faktureret den nye pris?

Hvis du betaler forud på dit medlemskab (i centret inden den 14. i måneden) vil prisjusteringen fremgå på din pris allerede der. For dig som betaler i indeværende måned vil det fremgå på din faktura til august som har forfald 20. august.

Jeg kender flere som betaler en lavere pris som ikke er blevet varslet en prisjustering

Af tekniske årsager foretager vi prisjusteringer i grupper. Med undtagelse af dem, som betaler en lavere pris på grund af en rabat aftale, vil alle medlemmer som i dag betaler under listeprisen blive prisjusteret.

ændring i medlemsstruktur (ny medlemsstruktur 2019)

Hvad betyder de forskellige medlemskaber

Navnene på vores medlemskaber er på engelsk og vises i både den email, du modtog fra os og på samme måde vises det på din faktura fra august måned.

Navne -> adgange:

Nordic: Adgang til alle centre i hele landet og Norden
Region: Adgang til alle centre i regionen (fx har du stamcenter i Adelgade er det region Sjælland)
Two club: To centre i samme region
One club: Et center
Gym training: Adgang til styrketræning, ikke holdtræning eller koncepter.
Group training: Adgang til styrketræning og holdtræning
No binding: Du har valgt et medlemskab uden binding. (Det eneste som sælges i DK)
Daytime: Adgang mandag til fredag frem til kl. 15.00. Det står ikke beskrevet i medlemskabs navnet hvis du har tilgang til centrene i hele åbningstiden
Cash: Kontant 12 måneder
All-inclusive: Alle centre i hele Norden inkluderet tjenester og produkter (holdtræning og special koncepter), fri adgang til Squash. Undtagen Personlig Træning, og Diamond Exclusive ved SATS Nygårdsvej i Danmark, samt lokale tjenester som parkeringsaftaler.

Får ændringen i medlemsstrukturen følger for mit medlemskab

For de fleste medlemmer vil der ingen ændringer være i adgange – du beholder de samme adgange som før.

Medlemmet ønsker at ændre sit medlemskab

Jeg betaler for adgange i mit medlemskab, som jeg ikke har behov for. Hvordan ændres det?

Du kan ændre dit medlemskab når som helst via ’Mine sider’ på hjemmesiden eller appen. Hvis du nedgraderer et medlemskab hedder perioden løbende måned + 1 måned.

Hvordan opgraderer jeg mit medlemskab hvis jeg ønsker at få adgang til flere centre/produkter?

Du kan ændre dit medlemskab når som helst via ’Mine sider’ på hjemmesiden eller appen. Ved en opgraderingen vil ændringen ske med det samme.


Jeg er blevet studerende og vil gerne have rabat, hvordan får jeg det?

Studerende under 31 år kan ændre sit medlemskab via ’Mine sider’ på hjemmesiden eller appen. Dokumentation skal fremvises i centret. Vær opmærksom på, at ændringen betyder, at prisen beregnes efter listeprisen og ikke den pris du har i dag.


Jeg arbejder et sted som har en firmaaftale med SATS, hvordan får jeg rabatten?

Din arbejdsplads har en rabatkode du kan oplyse i centret. Du kan også blot oplyse firmaets navn. Ved ændringen skal du fremvise dokumentation på din ansættelse. Ændringen kan kun ske ved personlig henvendelse i et center.


Jeg fylder snart 65 år og ønsker at få senior rabat, hvordan gør jeg?

I centret oplyser du at du ønsker rabatten og de vil herefter sætte dig som persontype ’Senior’. Herefter vil prisen automatisk ændrer sig således, at du får 20 % rabat. Vær opmærksom på, at ændringen betyder, at prisen beregnes efter listeprisen og ikke den pris du har i dag.


Jeg kan se på ’Mine sider’ at mit medlemskab har ændret navn/adgange, hvorfor det?

Nogle medlemmer har fået opgraderet sit medlemskab og fået flere adgange på baggrund af de ændringer vi har foretaget i vores medlemskaber.

Adgange i dag
Opgraderet til følgende adgange

Enkelte medlemmer har et gammelt medlemskab med adgang kun i hverdage til kl. 15.00

Er opgraderet til alle dage i hele åbningstiden

Adgange til alle centre i hele DK

Er opgraderet til alle centre i hele Norden

Adgange til to centre i en region hvor dette valg ikke længere er en mulighed

Er opgraderet til hele regionenJeg havde adgang til hele Danmark men er nu opgraderet til hele Norden, kan jeg ændre det tilbage?

Vi har forenklet medlemskaber og fjernet muligheden for adgang til alle centre i et land og erstattet det med Nordic. Samtidig er prisen på medlemskabet Nordic reduceret til den pris der var før på medlemskabet som kun galt til et enkelt land. Det vil derfor ikke være muligt, at ændre medlemskabet tilbage til det du havde før. Du har fået adgange til flere lande i det nye medlemskab. Hvis du har modtaget en prisjustering samtidig med din opgradering skyldes det, at du har en lavere pris for medlemskabet før ændringen.

 Hvorfor bliver nogle medlemmer opgraderet?

Vi har foretaget nogle ændringer og tilpasset vores adgange til vores medlemmer som følge heraf.

Fra hvornår gælder disse opgraderinger?

Inden udgangen af august er alle opgraderinger gennemført, mens de fleste vil være opgraderet inden udgangen af juli måned.

Hvordan ved jeg hvilke adgange jeg har haft i mit tidligere medlemskab og om jeg er blandt dem som har fået en opgradering?

Du finder information om dine adgange på ’Mine sider’. Efter 1. september skal alle medlemmer være opgraderet eller ændret til det vi har skrevet ud om.