SATS HAR MIDLERTIDIGT LUKKET

SATS følger myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder, at vores centre er lukket til at der fastsættes en endelig dato for genåbning. Vi savner vores medlemmer rigtig meget og glæder os til at byde alle velkommen tilbage i centrene.

Få mere information om dit medlemskab, mens vi holder lukket her.

SATS følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger tæt, hvilket betyder, at vi holder vores centre lukket til at der fastsættes en endelig dato for genåbning. Vi savner vores medlemmer rigtig meget og glæder os til den dag, hvor vi kan byde alle velkommen tilbage i centrene.

Vi håber, at vi inspirerer dig til at fortsætte din træning i den kommende tid, og vi arbejder hele tiden på at udvikle flere træningstilbud, som du som medlem kan få glæde af via vores digitale kanaler.


Nu hvor vi har åbnet op for at alle medlemmer i SATS har adgang til vores digitale tjeneste har du adgang til et bredt og varieret udvalg af inspirerende og motiverende træning, som omfavner alle.

Du har blandt andet adgang til følgende træningsmuligheder:

Vi vil forsikre dig om, at vi arbejder intens på en løsning, og du vil snart modtage en mail vedrørende information omkring kompensationsmulighederne. Du behøver ikke at foretage dig noget, men vi opfordrer til at opdatere dine kontaktoplysninger på din medlemsprofil

Tusind tak for forståelse, kærlighed og inspiration, som udvises overfor os i denne meget specielle tid.