Rikke Skjold Larsen

Rikke Skjold Larsen

"Når du ikke kan mere, så tager vi lige én mere! Kroppen er stærkere end man lige går og tror og med det rigtige mindset og motivation, så kan man nå længere, end man først troede var muligt!"

Kontakt: rikke.skjold.larsen@sats.com

Jeg er en meget træningsglad person, som nyder at bruge tid på at holde mig sund. Jeg er tidligere elitedanser og er stadig aktiv – dog er livet som elite lagt på hylden. Jeg har stor passion, særligt inde for sportsverdenen, da jeg selv har været her i mange år. Jeg har mærket en del på egen krop, både skadesmæssigt og sygdomsmæssigt, ved spiseforstyrrelser.
Jeg er glad, smilende og elsker at lege i træningscenteret. Træning er i min optik, noget som skal være sjovt og ikke noget, som jeg skal kæmpe mig igennem. Derfor ligger jeg stor vægt på at have det sjovt og lytte meget til hvilke behov der kan være brug for. Jeg har brugt en masse tid på at danse og det har krævet blod, sved og tårer og dét har givet mig så meget, som jeg kan tage med videre. Jeg giver ikke op, selvom det hele virker uoverskueligt, så giver jeg ikke op – og det er noget, som jeg gerne vil give videre.

Grunduddannelse:

  • Personlig Træner, Paul Petersens Idrætsinstitut 18/19
  • Autoriseret Idrætslærer, Paul Petersens Idrætsinstitut 18/19

Key words:

  • Dans
  • Skader
  • Løb
  • Styrketræning

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
'Klart tunge squats og en god gang intervalløb!'

Favorite moment of being a PT?
'At se mine klienter nå sine mål og lave et personligt samarbejde. Vi er et team.'

What do you love about your profession?
'Jeg elsker at være en del af noget større, at se hvor langt et andet menneske er kommet, sammen med mig. Jeg nyder at se hvor godt et arbejde, der bliver gjort, og hvilken udvikling der sker.'