Trine Løfholm

Trine Løfholm

"You just can't beat the person who never gives up"!

Kontakt: trine.lofholm@sats.com

Jeg har arbejdet med undervisning og træning de sidste 10 år. Intet giver mig mere end at videregive glæden og motivationen ved at træne samt at se de resultater, man opnår herigennem. 

Grunduddannelse:

  • Personal Trainer (AtWork)

Key words:

  • Vægttab
  • Muskelopbygning
  • High-impact workout
  • Løb og løbeteknik
  • Graviditet og efterfødsel

Klient citater:

"Med Trine som træner skubbes grænserne for, hvad der er muligt, og både mentalt og fysisk går jeg altid fra træningen som et bedre menneske" - Pernille Berg.

"Trine har fra dag 1 været super motiverende og fået træning gjort til den rene leg, som man helt oprigtigt nyder, selvom det er helt utrolig hårdt hver gang. Kombinationen af styrke og cardio er perfekt, og hun har hele tiden øje for dit mål" - Louise Bækgaard.

"Efter kun 6 uger med 2 x ugentlig træning var der røget flere kilo fedt, kroppens muskler kunne pludselig ses og der var mindre mål på hele kroppen - og ikke mindst en ny, stor træningsglæde. Kan på det varmeste anbefale søde, seje Trine" - Louise Bækgaard.

Spørgsmål til PT'en:

What is your favorite exercise?
'Thrusters! Derudover er jeg stor fan af funktionel og high-impact træning. Jeg kombinerer dem gerne, når ønsket er vægttab, større udholdenhed og/eller en stærkere krop.'

What do you enjoy doing in your spare time?
'Jeg er stor tilhænger af stand-up paddling og tager boardet ud, så snart vejret er til det - samtidigt integrerer jeg denne hobby i min core workout.'

What do you love about your profession?
'Jeg elsker at komme ind på livet af mine klienter og skabe resultater, som giver blod på tanden for begge parter!'

Vores udvalg