Andreas Klamer

Andreas Klamer

"Everything is possible"

Kontakt: andreas.klamer@sats.com
 
Andreas har været personlig træner siden sommeren 2018. Hans styrker ligger særligt inden for funktionel træning og muskelopbygning. Hans fokuspunkter inden for personlig træning er at bygge bedre teknik, progression og selvfølgelig at have det sjovt. Hans træningsmetoder er hårde, men de giver pote i sidste ende. Derfor skal du vælge Andreas, hvis du mangler er person, der ved hvad han snakker om og kan presse dig til næste niveau, for at opnå dine store som små mål inden for træning.

Andreas har de sidste mange år dedikeret sit liv til styrketræning og kæmper lige nu med selv at finde sin vej frem mod sit store mål om at stå på en scene i en “Mens Physique” konkurrence. Med tidligere erfaring gennem mange år i træningscenteret forstår Andreas, hvad det kræver for at opnå et mål, der betyder meget for dig. Andreas kender derudover udmærket til det med at have skavanker, da han selv døjer med et rekonstrueret korsbånd og ved derfor, hvor hårdt det kan være at stå med en skade, der virker uoverskuelig at få genoptrænet og komme tilbage i form igen. Ikke desto mindre er Andreas’ hovedfokus altid klientens mål, og han er meget passioneret omkring at lære sine klienter godt at kende, så alt bliver tilpasset 100% den enkelte person og derefter følge klienten helt i mål.

Grunduddannelse:

  • Fitnessinstruktør
  • Personlig træner (fitness institute)
  • Kostvejleder

Key words:

  • Muskelopbygning
  • Vægttab
  • Funktionel træning

Spørgsmål til PT'en:

What is your favorite exercise?
'Pull ups. Mest af alt fordi det er en hård øvelse at udføre korrekt og kan laves på mange måder.'

What do you love about your profession?
Simpelt! - Jeg lever for at hjælpe folk, og at hjælpe en person til et bedre fysisk/psykisk velvære er mere end jeg kan bede om. 

Vores udvalg