SATS i Fields skal renoveres

Hos SATS ønsker vi at give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse, og derfor opgraderer vi løbende vores centre. Fields er det næste i rækken, og du kan nu begynde at glæde dig til en renovering af centeret.    

Den 3. juni vil en nedrivning blive påbegyndt og opgraderingen af centeret vil foregå i en forventet periode af 14-18 uger. Du vil derfor opleve mere larm end normalt – vi bestræber os dog på at tage størst muligt hensyn til din træning.

Renovering

Renoveringen vil foregå i flere etaper, så du har adgang til træning i hele perioden, selvom områderne og udstyret bliver begrænset i berørte områder. Centerets åbningstider vil være de samme som normalt i hele perioden.

Receptionen vil blive flyttet for at gøre plads til et stort og lækkert retail-område, hvor der vil være mulighed for at købe både træningstøj, supplement til træningsudstyr og produkter. 

Der vil blive etableret gates ved indgangen, og du skal fremover køre dit medlemskort igennem for at komme ind i centeret. Hvis du en dag glemmer eller mister dit kort, står vores personale klar til at hjælpe dig.

Nye koncepter

Der vil blive bygget en helt ny holdsal til et af vores meget populære koncepter; GRAVITY.  Øvelserne foregår på en særlig GRAVITY-bænk, hvor du bruger din egen kropsvægt og tyngdekraften som modstand. Derfor etablerer vi en ny holdsal udelukkende tilegnet dette koncept. 

Udover nye holdkoncepter vil cykelsalen blive opgraderet med TOMAHAWK IC7 watt-cykler, en ny yogasal vil blive etableret, og der vil blive suppleret med flere cardio- og styrketræningsmaskiner fra Precor.

Omklædning og bade

Badefaciliteterne inde i omklædningen vil blive opgraderet, og der vil blive etableret både sauna og dampbad inde i henholdsvis herre- og dameomklædningen. I en forventet periode på 3 uger (uge 29, 30 og 31) vil badene ikke være tilgængelige.      

Pool området

Vi har valgt at nedlægge pool-området som noget af det første i renoverings-processen. Dette skyldes, at den optager for meget plads i forhold til, hvor mange medlemmer, der benytter sig af den. Da der vil blive frigivet et stort område, har vi besluttet os for at flytte samt udvide PRformance-området hertil, så der bl.a. kommer flere kabeltræk og platforme.    

Swimmingpool, sauna og dampbad vil ikke være tilgængelig fra og med den 3. juni, men sauna og dampbad genåbner, så snart badefaciliteterne i omklædningen står færdige.

Opdatering løbende

Der vil blive udarbejdet materiale, der bliver hængt op i centeret, så du kan se, hvad der kommer til at ske af spændende tiltag i dit SATS center. Du kan løbende få opdateringer på vores Facebookside samt på tavler nede i centeret. Du er selvfølgelig også velkommen til at forhøre dig i receptionen.  

I perioden hvor renoveringen finder sted, tilbyder vi muligheden for at benytte SATS på Fisketorvet eller Amager Strand uanset medlemskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en totalrenovering af dit SATS center i Fields, så du kan få en endnu bedre træningsoplevelse.