Daniel Stephan

Daniel Stephan

"Be humble. Be hungry. And always be the hardest worker in the room."

Kontakt: daniel.stephan.nielsen@sats.com

Jeg er 100% overbevist om, at alle der ønsker at få deres drømmekrop og blive den bedste version af sig selv, kan komme til det. Det tager tid. Det koster sved. Det er heller ikke let, men det er faktisk super simpelt - og i sidste ende siger min erfaring mig, at det er mere end guld værd! En investering i dig selv, er den bedste investering du nogensinde kan lave - og jeg står klar til at hjælpe dig i mål.

Med mere end 10 års erfaring fra fitnesscenteret og fodboldverden får du med mig en energisk, inspirerende og resultatorienteret personlig træner med en kæmpe passion for mit håndværk. Jeg skræddersyer et komplet program til dig og dine mål, og efterlader dig med en masse redskaber, som du for altid kan bruge fremadrettet på egen hånd.

Grunduddannelse:

  • Personlig træner (Atwork)
  • BA i interkulturel kommunikation og ledelsesskab

Videreuddannelse:

  • Optimal præstation (Atwork)
  • Pure strength (SATS)

Key words:

  • Styrke- og muskelopbygning
  • Kostrådgivning til vægttab
  • Positiv psykologi
  • Sports supplerende træning (Fodbold)

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
Uha, jeg kan godt lide at træne ben. Så alt herunder. At have stærke ben viser ret tydeligt, at man er super viljestærk og villig til at knokle – og de karakteristika kan bane vejen for meget andet godt her i livet jo.

What do you enjoy doing in your spare time?
Jeg elsker at lære mig selv nye ting og finpudse produktive vaner – så bruger jeg en del af min fritid på personlig udvikling. Det giver mig en langt større glæde at bruge min tid på noget, som kan gøre mig til en bedre udgave af mig selv, frem for at spilde for meget tid foran skærmen.

What do you especially like about your job as a PT?
Jeg er helt pjattet med at se, hvordan de mennesker jeg arbejder med her i fitnesscenteret, kan overføre deres nyopfundne intensitet, sunde vaner og positive mindset til andre boldgader i deres liv uden for fitnesscenteret, og også sparke røv der. Det giver mig et kæmpe smil på læben.

Vores udvalg