Anna Katrine Holbæk Rasmussen

Anna Katrine Holbæk Rasmussen

"Din krop er dit tempel. Det ydre skal passes, lige så meget som det indre."

Kontakt: anna.katrine.holbaek@sats.com

Med mig som coach, vil du aldrig stå alene om at opbygge dit stærkeste tempel, da jeg er med dig hele vejen.

Mit navn er Anna-Katrine, men kaldes AK, og jeg beskæftiger mig til dagligt med kost og træning. Jeg har førhen spillet fodbold i 10 år på højt plan og dyrket fitness på konkurrence niveau senest i 2015.
Jeg gik all-in på fitness verdenen og coaching, efter at have genoptrænet min ryg efter to brud, på egen hånd. Det blev min passion for at hjælpe andre igennem det, som kan virke ”uoverskueligt” at gøre alene. Min store passion her i livet er den generelle sundhed for både det indre, det ydre og det mentale. Vores krop skal holde hele livet og derfor er den vigtigste og bedste investering i min optik, en investering i dig selv!

Grunduddannelse:

  • Personlig træner (Trænerakademiet)
  • Kostvejleder og livsstilcoach (Trænerakademiet)

Key words:

  • Vægttab
  • Muskelopbygning
  • Bodybuilding
  • Coaching og Livsstilsændring
  • Kostvejledning

Klient citater:

”Hun formår at gøre det let og overskueligt, da hun lytter til en, det gør at alle uanset niveau, kan være med.”

”AK er en topengageret personlig træner, som er enormt menneskeligt forstående såsom: forstående, omsorgsfuld og inspirerende. Man er tryg i hendes hænder, og hun reagerer med det samme, når man henvender sig. Hun er enormt positiv.”

”Hun er den første coach, jeg har oplevet, støtter mig fuldt ud. Jeg opnår ikke de største resultater hver uge som andre grundet min sygdom, MEN hun hjælper og støtter mig i processen, hvor særligt det mentale spiller den største rolle, fordi jeg har svært ved at acceptere tingene er anderledes for mig end for andre.”

Spørgsmål til PT'en:

What are your favorite exercises?
'Jeg har ikke en favorit øvelse, men en favorit trænings-dag vil jeg nærmere sig. Ben og baller er højdepunktet for mig, når det kommer til træning.'

Favorite moment of being a PT?
'Mit favorit øjeblik som personlig træner, er at se mine klienter udvikle sig både fysisk men også mentalt.'

What do you especially like about your job as a PT?
'Jeg elsker at videregive min viden og erfaring til mine klienter og lade dem lære fra mig, er den største gave i sig selv. Jeg elsker at se dem udvikle sig og få mere selvtillid.'