Simone Olsen

Simone Olsen

"Motivation get's you going & discipline keeps you growing"

Kontakt: simone.olsen@sats.com 

Jeg hedder Simone 38år – jeg har over 10års træningserfaring med fitness træning. Jeg er tidligere elite gymnast som har givet mig en stor kropsforståelse og styrketrænings erfaring. Jeg er uddannet Personligt Træner og Coach, udover er jeg også uddannet Kosmetolog. Jeg har stor erfaring indenfor hvordan kroppen fungerer når man kombinerer træning og kost – Og hvad der skal til for at opnå de allerbedste resultater uanset hvilket udgangspunkt og niveau man starter på.

Opnå Succes med din Træning ved hjælp af min Professionel Coaching. Jeg guider dig igennem hele forløbet hvor du vil få masser af motivation, inspiration fra Styrketræning, HIIT Og Cardio Programmer til at skabe synlige resultater på din krop!. Jeg gir dig gode råd om hvordan en diæt skal holdes så du kan kombinere træning og sund kost på forløbet til en ny og sund livsstil.

Grunduddannelse: 

  • Fitness instruktør
  • Personlig Træner
  • Elite gymnast

Spørgsmål til PT'en:

What do you love about your profession?
'Jeg er virkelig passioneret og fascineret omkring den kombination som træning og kost kan gøre ved kroppen og ændre en hel livsstil. Det bedste ved mit job som Personlig træner og coach er at se når mine klienter opnår succes med træningen udfra motivation, sund kost og den rigtige træningsform/ træningsprogram og niveau til at opnå en ny form og livsstil.'

If you were not a PT what would you do?
'Jeg ville helt sikkert leve som sportsudøver på fuld tid og udvikle min viden indenfor Nutrition/Kost.'