Emilie Mølbach Olsen

Emilie Mølbach Olsen

"Regel #1: Formen bygges på de dårlige dage"

Kontakt: emilie.molbach.olsen@sats.com

Gennem Emilies kæmpestore glæde for motion vil du få en yderst passioneret og engageret træner i hende. Hun prioriterer dét at have det sjovt under træningen højest. Vanen omkring træning er for Emilie det absolut vigtigste, og det er derfor alfa omega, at I sammen finder frem til, hvad der lige præcis motiverer dig, og hvordan vi kan gøre din træning til en positiv oplevelse.

Emilie lever efter filosofien, at man kan, hvad man vil – hvis bare man vil det nok! Derudover er regel #1 for hende, at formen bygges på de dårlige dage. Alle kan løbe en tur eller tage i fitness på de dage, hvor motivationen er på sit højeste, men dem der når sine mål, tager afsted de dage, hvor motivationen er på sit laveste. Og det er dér, jeg vil være der for dig!

Emilie er en glad, smilende og hjælpsom pige og ikke mindst en alsidig idrætsudøver, der gennem hele sit liv har afprøvet idrætsgrene såsom gymnastik, svømning, badminton, håndbold, styrketræning, løb, herunder diverse OCR-løb, halvmarathon og marathon. Og så selvfølgelig fodbold, hvor hun på nuværende tidspunkt spiller for mesterklubben Copenfalster FF.

Hun har derfor bred erfaring med mange former for sport og har derfor kompetencer til at hjælpe lige præcis dig med at finde frem til, hvad du synes er sjovt. Derudover har hun en uddannelse i personlig træning, som har givet hende redskaberne til at lægge en knivskarp plan for dig. Hun supplerer denne uddannelse med kostvejledning, som også altid har været en af hendes helt store interesser. Så allerede nu tager hun også gerne en snak om kost, da træning og kost jo som bekendt går hånd i hånd. I skrivende stund udvider hun yderligere sin vidensbank indenfor idræt gennem en bachelor i ”Idræt og Sundhed”.

Grunduddannelse:

  • Personlig Træner v/At Work

Videreuddannelse:

  • Idræt og Sundhed v/SDU

Key words:

  • Løb, fodbold, cardio
  • Kost og sundhed
  • Vægttab

Spørgsmål til PT'en:

What do you love about your profession?
'I love the fact that I’m helping people to be a better and happier version of themselves. I’ve been working several year in an office and I simply LOVE to be on the run again and put on my training suit and meet new people every day.'

If you were not a PT what would you do?
'Så ville jeg være på projekter med sundhedsfremmende motiver, eller med det mål at skabe bevægelse eller idrætsglæde blandt inaktive børn/unge. Eller eventkoordinator på løb eller sportsevents.'