Sophia Adegnika

Sophia Adegnika

”Strength doesn’t come from what you can do – it comes from overcoming the things you once thought you couldn’t”

Med sin erfaring som tidligere danser på eliteplan, ved Sophia hvad der skal til, for at nå et mål. Derfor er de centrale elementer i en session med Sophia at træningen er målrettet, udfordrende og motiverende, men den skal samtidig være sjov og kunne bidrage til mere overskud i hverdagen. Med sit høje energiniveau, sin passion for at hjælpe sine klienter i mål og ikke mindst sin forståelse for hvor du er her og nu, skræddersyer Sophia en personlig trænings session, som er lige netop til dit behov.

For Sophia er det vigtigt at man som personlig træner og klient opbygger en tillidsfuld relation, som bidrager til, at man får et godt samarbejde. Sophia går meget op i at man via træningen opnår en større kropsbevidsthed og at man bliver presset til kanten. På den måde får brugt sit fulde kropslige potentiale og man vil opnå resultater. 

Sophia startede i en meget tidlig alder med at danse og med alderen fulgte der en motivation med, for at opnå mere end dans på hobbyplan. Som tidligere danser på eliteplan, ved Sophia derfor hvad der kræves for at nå et mål og at man ikke kommer sovende til det. Her opstod en lyst til at lære mere om kroppen samt at hjælpe, støtte og motivere mennesker til at nå over målstregen. Sophia læser til dagligt til fysioterapeut, som er med til at give hende kvalificerede værktøjer som personlig træner, udover dem hun har fået hos Fitness Institute og som danser.

Grunduddannelse:

  • Personlig træner, Fitness Institute
  • Prof. Bach. Fysioterapi, 2. Semester

Keywords:

  • Vægttab
  • Bootylicious
  • Styrketræning
  • Smidighed
  • Skadesforbyggende/genoptræning

Klient citater:

”Helt fantastisk – nærværende, er meget på mig og mine øvelser… sørger for at de bliver udført korrekt og presser mig på den gode måde

”Meget motiverende. Sophia forstår at fokusere på de områder jeg gerne vil forbedre, men overser ikke de øvrige. Derudover er hun en meget engageret i vores træning og forstår at opretholde en fantastisk energi og at presse mig til det yderste”

What are your favorite exercises?
'Sumo squat i smith stativ.'

Favorite moment of being a PT?
'At hjælpe klienter med at blive en bedre version af sig selv fysisk og mentalt.'

What do you love about your profession?
'At jeg aktivt er en del af et projekt og en proces, i sammenspil med min klient.'

What do you especially like about your job as a PT?
'At se glæden ved at ens klient indser at man kan meget mere, end hvad man umiddelbart lige går og tror.'