Julie Dorthea Breum

Julie Dorthea Breum

"Ønsker du at øge muskelmasse, vægttab, sundhed, klarer hverdagen nemmere, eller noget helt andet, men det er svært at finde rundt i sundhedsjunglen eller du får ikke de resultater du kæmper hårdt for hver uge i fitnesscenteret?"

Kontakt: julie.dorthea.breum@sats.com

Mit navn er Julie. Træning og sport har altid fyldt meget i mit liv. Da jeg var yngre spillede jeg meget fodbold og håndbold på højt plan, derefter blev jeg professionel rytter og red som professionel indtil styrketræning fangede mig for ca. 10 år siden.
I 10 år har jeg trænet, udforsket og eksperimenteret med fitness og styrketræning, hvilket har hjulpet mig igennem de op og nedture vi alle møder på vores vej, og senest har det hjulpet mig igennem et piskesmæld.

Gennem min erfaring og professionelle uddannelse har jeg arbejdet med mere eller mindre alt, og jeg glæder mig til også at hjælpe dig med dine problemstillinger.
Så hvis du ønsker resultater gennem motiverende og god træning, så fang mig i centeret eller book din tid i appen! Du er også altid velkommen til at sende mig en mail – god træning!

Grunduddannelse:

  • Personlig Træner, uddannet ved Træner Akademiet med international EREPS-certificering
  • Fitnessinstruktør, uddannet ved Træner Akademiet med international EREPS-certificering
  • Kost- og Livsstilscoach, uddannet ved Træner Akademiet med international EREPS-certificering

Spørgsmål til PT'en:

What do you love about your profession?
'Jeg elsker at arbjede med mennekser, arbejde med mennesket i mennesket og hjælpe, guide og presse folk til at blive den bedste udgave af sig selv og opnå deres mål.'

If you were not a PT what would you do?
'Politibetjent.'