Thea Enevoldsen

Thea Enevoldsen

"Det handler om at finde en balance, hvor man nyder sin træning, og hvor mad ikke giver dårlig samvittighed. Der er ingen short cuts eller lyn-kure hos mig. Det er hårdt arbejde og sjove træningssessioner, som giver livslange resultater".

Kontakt: thea.ingeborg.enevoldsen@sats.com

Jeg har selv tidligere kæmpet med vægten og selvværdet. Kampen har gjort mig til en energisk, positiv og målrettet person – og ikke mindst træner.

Grunduddannelse:

  • Personal Trainer (Fitness Institute)
  • Dietitian (Fitness Institute)

Key words:

  • Muskelopbygning
  • Vægttab
  • Aesthetics
  • Strength and conditioning
  • Bedre udholdenhed og kondition

Klient citater:

"Jeg har aldrig svedt så meget under en træning".

"Jeg troede ikke, jeg kunne tabe mig, men alt mit træningstøj er ved at blive for stort til mig"!

"Jeg fik rigtig mange komplimenter, da jeg var til bryllup i weekenden. Jeg tog også en kjole på, som jeg ikke har kunne passe i en del år, men den passer nu".

Spørgsmål til PT'en:

If you were a superhero, who would you be?
'Princess Leia fra Star Wars'.

Favorite moment of being a PT?
'En kvinde på 52 år skulle lære at hoppe op på en kasse. Hun var vildt bange og rystede på hænderne, da vi startede med små hop på gulvet. Hun endte med at hoppe flere gange op på en 60+ cm kasse, og jeg har aldrig set nogen smile eller grine så meget. Hun siger stadig i dag, at det var det største og vildeste, hun har prøvet. Nemlig at kunne overvinde sin frygt og stole på kroppen'.

What do you love about your profession?
'At kunne påvirke menneskers liv på en positiv måde, hjælpe dem med at opbygge selvtillid og indse, hvor seje og fantastiske de er'.

PT-pakker og priser er tilgængelige i vores PT-butik online eller i appen. At købe personlig træning online er hurtig. Og bedst af alt - vores butik er åben 24 timer i døgnet!

Køb PT online