Jonas Bertelsen

Jonas Bertelsen

”Jeg er en åbensindet og positiv ung mand, med en evidensbaseret tilgang til træning og sundhed. Jeg er ikke tilhænger af ”rigtigt og forkert”, men tror på at der er flere måder man kan gøre tingene på, og at den rigtige løsning ligger hos den enkelte.”

Kontakt: jonas.bertelsen@sats.com

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til træning, og er meget optaget af mennesket, og mekanismerne bag det. Som person er jeg meget åbensindet, hvilket ses i min træning, hvor jeg praktiserer efter ”Alt hvad din krop kan, må den”. Jeg lægger en stor ære i at have muligheden for at have indflydelse og være med til at skabe rammerne for succes.
Min viden er erhvervet gennem mange års erfaring, og adskillige fordybende timer bag computeren.

Grunduddannelse:

  • Gymnasiel uddannelse STX, Sønderborg statsskole.

Videreuddannelse:

  • Personal trainer (AtWork)
  • Fysioterapeutstuderende på UCL.

Key words:

  • Vægttab & sundere livsstil
  • Muskelopbygning
  • Rehabilitering
  • Teknik

Klient citater:

”Jonas er utrolig dygtig i hans arbejde som personlig træner. Han er meget engageret og man kan mærke han virkelig brænder for at hjælpe, derudover er han meget lyttende og møder én der hvor man er.”

“I always had trouble with food and cravings. Jonas helped me lose 14 kgs. Not only did he make me a gym plan, but taught me the principles of losing weight and found food alternatives that made losing weight much easier. After the first 2-3 weeks my new eating habits became an easy routine that helped me achieve visible results while maintaining a social life.“

Spørgsmål til PT'en:

What do you love about your profession?
Jeg elsker  når det ikke kun er vægten på stangen der øges, men hvordan resultaterne fra træningen flyder over i andre aspekter af folks liv. Jeg elsker, hvordan man som personlig træner har mulighed for at omsætte teoretisk viden til levende resultater.

If you were not a PT what would you do?
Jeg ville nok producere musik på fuldtid, eller have min egen café med alternative sundhedskager -  med højt proteinindhold naturligvis.

Vores udvalg