Vi har midlertidig lukket i vores centre

SATS følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger tæt, hvilket betyder, at vi holder vores centre lukket til og med den 13. april 2020 - med mulighed for yderligere forlængelse af myndighederne. Vi savner vores medlemmer rigtig meget og glæder os til den dag, hvor vi kan byde alle velkommen tilbage i centrene.

SATS følger myndighedernes retningslinjer og anbefalinger tæt, hvilket betyder, at vi holder vores centre lukket til og med den 13. april 2020 - med mulighed for yderligere forlængelse af myndighederne. Vi savner vores medlemmer rigtig meget og glæder os til den dag, hvor vi kan byde alle velkommen tilbage i centrene.

Vi håber, at vi inspirerer dig til at fortsætte din træning i den kommende tid, og vi arbejder hele tiden på at udvikle flere træningstilbud, som du som medlem kan få glæde af via vores digitale kanaler.

Nu hvor vi har åbnet op for at alle medlemmer i SATS har adgang til vores digitale tjeneste har du adgang til et bredt og varieret udvalg af inspirerende og motiverende træning, som omfavner alle.

Du har blandt andet adgang til følgende træningsmuligheder:

  • 87 forskellige online træningsvideoer (yoga, styrke, cardio, dance)
  • Op til 10 live træningstimer hver dag med en SATS instruktør – ny holdplan hver dag!
  • 16 audio programmer, fra løbecoaching til mindfulness og sove meditation.
  • Kontortræninger til virksomheder med digitale arbejdspladser
  • Familietræning sammen med børnene
  • 20 Days of Yoga: kort yogaserie med fokus på din mentale sundhed
  • E-learning sessioner ”Sådan træner du hjernen til et mental sundere liv” med læge Ole Petter Hjelle (fra uge 14)
  • E-learning sessioner med personlige trænere, ernæringseksperter og fysioterapeuter for at hjælpe med at optimere din træning og sundhed (fra uge 14)
  • Ugentlige webinarer for at besvare dine spørgsmål om træning, ernæring og meget mere (fra uge 14)

Som medlem hos SATS forbliver dit medlemskab på pause i perioden, hvor vores centre er lukket. Vi vil forsikre dig om, at vi arbejder intens på en løsning, og du vil snart modtage en mail vedrørende information omkring kompensationsmulighederne. Du behøver ikke at foretage dig noget, men vi opfordrer til at opdatere dine kontaktoplysninger på din medlemsprofil

Tusind tak for forståelse, kærlighed og inspiration, som udvises overfor os i denne meget specielle tid.

Få mere information om dit medlemskab, mens vi holder lukket her.