Træn dig sundere og gladere i juletiden

Særtilbud kun i SATS Taastrup og SATS Søborg. Få gratis oprettelse, PT Start og et gavekort til SATS på 500kr til en samlet værdi af 1389kr.

Få en frisk start med et gavekort til SATS shoppen, hvor du kan købe alt fra tøj og træningsudstyr til proteinbarer og -drikke eller til køb af PT-timer. Tilbuddet gælder fra den 9. december 2019 til og med den 23. december 2019.

For at indløse tilbuddet kan du:

  • Gå ned i receptionen og blive registreret som nyt medlem
  • Udfylde formularen nedenfor. Du vil blive ringet op af medlemsservice eller centerpersonalet, hvor du ønsker at træne, som registrerer dig som nyt medlem

Har du spørgsmål? Kontakt medlemsservice.

*Tilbuddet gælder fra den 09.12.19 - 23.12.19 og kan kun indløses i SATS Søborg eller SATS Taastrup. Tilbuddet gælder ikke firmamedlemmer. Inden for 48 timer efter dit køb vil du modtage dit gavekort elektronisk på din SATS medlemskonto. Gavekortet gælder 1 år efter udstedelsesdatoen og kan bruges køb af varer i alle SATS centre, til delvis afregning af personlig træning eller Boot Camp. Gavekortet kan ikke bruges til betaling af dit medlemskab. Benyttelse af gavekortet ophæver din fortrydelsesret. Vedr. dit medlemskab er SATS’ alm. regler og betingelser er gældende. Betalingsservice koster 9,75 kr./mdr.

Kontaktformular

Navn
E-mail
Telefonnummer
Ønsket træningscenter