Urbanears gör hörlurar som passar din vardag.

Urbanears

Urbanears gör hörlurar som passar din vardag. Levererar den perfekta enheten för vem som helst med en ficka full av musik och en önskan att göra det bästa av det.

Urbanears modeller är utformade för att optimera ljud och fängsla självmedvetna kunder genom att matcha inställningarna i storlek, stil, design, funktion och relation till musik. Andra företag kan försöka efterlikna varumärket, men Urbanears är originalet i färgglada hörlurar.

PLATTAN

Plattan konstruerades att vara den perfekta klassiska hörluren med alla de extra funktioner utöver det vanliga. Det är en full-size hörlurar  med fantastiskt ljud i kompakt format. Du kan vika ihop den ner till storleken som en  knytnäve för att ta så lite plats som möjligt när man inte använder den. Plattan levereras också med en ZoundPlug på earcap (öronkåpan), så att en vän kan koppla in och njuta av din musik. Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

MEDIS

Medis är en oöverträffad upplevelse i ergonomi och funktionalitet. Den patenterade EarClick lösningen säkrar öronsnäckan vid två separata punkter istället en, lindra trycket samtidigt hålla den stadigt på plats. Medis sitter med lite avstånd från hörselgången så att den inte kommer att påverka din balans. Naturligtvis, har Medis också dynamiskt ljud och en elegant och minimalistisk design. En annan positiv sak är att Medis sitter i ytterörat, vilket gör att man hör cyklar och bilar när man är ute i trafiken.  Medis har fått bäst i test i Aktiv träning.  Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

BAGIS

Bagis är en kompakt version av den fullständiga Urbanears upplevelsen. Dess öronpropp konstruktion ger dig ett direkt ljud och effektivt minskar buller. Den har gummihölje tillsammans med en kombinerad tyg och TPE sladd, eliminerar distorsion som orsakas av friktion. Som en bonus, man kan knäppa ihop öronsnäckorna så att du kan bära dem runt halsen när den inte används. Så att du alltid vet var de är. Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

Läs mer om samarbetspartners

På följande center kan du köpa Urbanears.

Odenplan
Zenit
Hötroget
Stureplan
Spårvagnshallarna
Medborgarplatsen
Regeringsgatan
Fridhemsplan
Väsby
Sollentuna
St Eriksbron
Södra Station
Sickla
Hornstull
Dalénum
Stadion
Globen
Haninge
Kompassen
Kungsgatan
Malmö City
Mobilia
Danderyd
Täby

Ställ dig upp - och lev längre

Det ökade stillasittandet förkortar våra liv och är lika skadligt som rökning.

För stel för yoga?

SATS nya klass Yoga for Athletes lämnar ingen plats för undanflykter. Klassen har tagits fram för den som tränar regelbundet, men som lägger mindre tid eller ingen alls på rörlighetsträning.

För stel för yoga?

SATS nya klass Yoga for Athletes lämnar ingen plats för undanflykter. Klassen har tagits fram för den som tränar regelbundet, men som lägger mindre tid eller ingen alls på rörlighetsträning.

Fyll på med vätska

Du behöver inte avstå från träning när det är varmt ute. Men se till att dricka ordentligt både före, under och efter träningspasset. SATS kostexpert Kristine Symreng ger dig bästa dryckestipsen.

Ställ dig upp - och lev längre

Det ökade stillasittandet förkortar våra liv och är lika skadligt som rökning.