Urbanears gör hörlurar som passar din vardag.

Urbanears

Urbanears gör hörlurar som passar din vardag. Levererar den perfekta enheten för vem som helst med en ficka full av musik och en önskan att göra det bästa av det.

Urbanears modeller är utformade för att optimera ljud och fängsla självmedvetna kunder genom att matcha inställningarna i storlek, stil, design, funktion och relation till musik. Andra företag kan försöka efterlikna varumärket, men Urbanears är originalet i färgglada hörlurar.

PLATTAN

Plattan konstruerades att vara den perfekta klassiska hörluren med alla de extra funktioner utöver det vanliga. Det är en full-size hörlurar  med fantastiskt ljud i kompakt format. Du kan vika ihop den ner till storleken som en  knytnäve för att ta så lite plats som möjligt när man inte använder den. Plattan levereras också med en ZoundPlug på earcap (öronkåpan), så att en vän kan koppla in och njuta av din musik. Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

MEDIS

Medis är en oöverträffad upplevelse i ergonomi och funktionalitet. Den patenterade EarClick lösningen säkrar öronsnäckan vid två separata punkter istället en, lindra trycket samtidigt hålla den stadigt på plats. Medis sitter med lite avstånd från hörselgången så att den inte kommer att påverka din balans. Naturligtvis, har Medis också dynamiskt ljud och en elegant och minimalistisk design. En annan positiv sak är att Medis sitter i ytterörat, vilket gör att man hör cyklar och bilar när man är ute i trafiken.  Medis har fått bäst i test i Aktiv träning.  Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

BAGIS

Bagis är en kompakt version av den fullständiga Urbanears upplevelsen. Dess öronpropp konstruktion ger dig ett direkt ljud och effektivt minskar buller. Den har gummihölje tillsammans med en kombinerad tyg och TPE sladd, eliminerar distorsion som orsakas av friktion. Som en bonus, man kan knäppa ihop öronsnäckorna så att du kan bära dem runt halsen när den inte används. Så att du alltid vet var de är. Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

Läs mer om samarbetspartners

På följande center kan du köpa Urbanears.

Odenplan
Zenit
Hötroget
Stureplan
Spårvagnshallarna
Medborgarplatsen
Regeringsgatan
Fridhemsplan
Väsby
Sollentuna
St Eriksbron
Södra Station
Sickla
Hornstull
Dalénum
Stadion
Globen
Haninge
Kompassen
Kungsgatan
Malmö City
Mobilia
Danderyd
Täby

Back to basic

SATS Magasin: Man behöver inte maskiner, hantlar och stänger för att bli riktigt stark. Tillsammans med Christel Johansson, PT på SATS Kompassen, tog vi ut fem utmanande övningar med bara kroppen som redskap.

Förbered dig för skidsäsongen

Förbered dig för skidsäsongen

Vintern och skidsäsongen är äntligen här. Ju bättre form vi är i, desto större glädje får vi ut av vår skidåkning. Här delar vår personliga tränare, Ingar Richardsen Liaset, med sig av sina tips på hur du kan förbereda dig för skidspåret på bästa möjliga sätt.

Back to basic

SATS Magasin: Man behöver inte maskiner, hantlar och stänger för att bli riktigt stark. Tillsammans med Christel Johansson, PT på SATS Kompassen, tog vi ut fem utmanande övningar med bara kroppen som redskap.

Färskpressade nyttigheter

SATS samarbetspartner Squeezed Up bjuder på färskpressade nyttigheter som passar bra efter träningen, till frukost, eller närhelst du behöver en vitaminkick.

Behåll formen i jul

För många är december en hektisk månad med många frestelser. Dina träningsvanor blir ofta lidande och det är även vanligt att du äter lite mer än vanligt under denna julbordssäsong.