Urbanears gör hörlurar som passar din vardag.

Urbanears

Urbanears gör hörlurar som passar din vardag. Levererar den perfekta enheten för vem som helst med en ficka full av musik och en önskan att göra det bästa av det.

Urbanears modeller är utformade för att optimera ljud och fängsla självmedvetna kunder genom att matcha inställningarna i storlek, stil, design, funktion och relation till musik. Andra företag kan försöka efterlikna varumärket, men Urbanears är originalet i färgglada hörlurar.

PLATTAN

Plattan konstruerades att vara den perfekta klassiska hörluren med alla de extra funktioner utöver det vanliga. Det är en full-size hörlurar  med fantastiskt ljud i kompakt format. Du kan vika ihop den ner till storleken som en  knytnäve för att ta så lite plats som möjligt när man inte använder den. Plattan levereras också med en ZoundPlug på earcap (öronkåpan), så att en vän kan koppla in och njuta av din musik. Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

MEDIS

Medis är en oöverträffad upplevelse i ergonomi och funktionalitet. Den patenterade EarClick lösningen säkrar öronsnäckan vid två separata punkter istället en, lindra trycket samtidigt hålla den stadigt på plats. Medis sitter med lite avstånd från hörselgången så att den inte kommer att påverka din balans. Naturligtvis, har Medis också dynamiskt ljud och en elegant och minimalistisk design. En annan positiv sak är att Medis sitter i ytterörat, vilket gör att man hör cyklar och bilar när man är ute i trafiken.  Medis har fått bäst i test i Aktiv träning.  Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

BAGIS

Bagis är en kompakt version av den fullständiga Urbanears upplevelsen. Dess öronpropp konstruktion ger dig ett direkt ljud och effektivt minskar buller. Den har gummihölje tillsammans med en kombinerad tyg och TPE sladd, eliminerar distorsion som orsakas av friktion. Som en bonus, man kan knäppa ihop öronsnäckorna så att du kan bära dem runt halsen när den inte används. Så att du alltid vet var de är. Svarsfunktion finns, svara, prata och lägga på.

Läs mer om samarbetspartners

På följande center kan du köpa Urbanears.

Odenplan
Zenit
Hötroget
Stureplan
Spårvagnshallarna
Medborgarplatsen
Regeringsgatan
Fridhemsplan
Väsby
Sollentuna
St Eriksbron
Södra Station
Sickla
Hornstull
Dalénum
Stadion
Globen
Haninge
Kompassen
Kungsgatan
Malmö City
Mobilia
Danderyd
Täby

Mål med Magdalena Forsberg

Magdalena Forsberg må ha lagt upp skidorna på vinden och låst in geväret i vapenskåpet. Men den forna skidskyttedrottningen vet fortfarande hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål. Inte bara i spåret utan i livet i allmänhet.

Experterna tipsar: Löpbandsträna

Carl Norell, sjukgymnast vid SATS Rehab, ger oss sina bästa tips på löpträning inomhus i väntan på barmark och fågelkvitter.

Milstolpen - Så lyckas du med milen

SATS MAG: Ska du springa något lopp i sommar? Anmälningarna slår rekord år efter år. Här är tipsen som får dig att lyckas, oavsett om målet är att ta dig runt eller komma under 45 minuter.

Fem snabba efter träningen

SATS MAG: Det är viktigt att fylla på med näring direkt efter ett tufft träningspass. Här är fem snabba mål som bara tar under en kvart att göra i ordning.

Hållbar löpträning

I takt med det ökade intresset för löpning, bombarderas vi med råd om hur vi ska springa och vilka skor vi ska ha för att undvika skador och förbättras som löpare.